Doe mee met de Techniek Doe Dag 2023

Over een aantal weken is het weer zover!

Net als in 2019 en 2022 organiseert UWV i.s.m. ILW en anderen op zaterdag 10 juni 2023 van 10 tot 15 uur de inspirerende ‘Techniek Doe Dag’ onder het motto “Beleef de wereld van techniek”

Ben jij er ook met je bedrijf bij?

Draag je een warm hart toe aan de techniekbranche, doe dan als ondernemer mee om de techniekbranche vol op de kaart te zetten.

Je krijgt de kans de techniek van jullie onderneming te laten zien aan alle bezoekers, zoals werkzoekenden (jong en oud), zij-instromers, scholieren, ouders, jobcoaches, nieuwkomers en nog meer geïnteresseerden.

Hierbij kunnen de bezoekers daadwerkelijk iets technisch uitvoeren bij de presentatie van jullie onderneming.

Locatie

De Techniek Doe Dag (TDD) wordt net als vorig jaar gehouden bij UW aan de Niels Bohrweg 121 in Utrecht. Wij hebben een oppervlakte van ongeveer 1400m2 ter beschikking. Dus voldoende ruimte om groots uit te pakken! Wij hebben ook het ervoor gelegen buitenterrein beschikbaar. Activiteiten die niet geschikt zijn voor binnen, zijn buiten.

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig via een e-mail aan Hoda Hamdaoui: hodahamdaoui@lageweide.nl

Wij nemen z.s.m. met je contact op voor invulling van het programma!

Bekijken van de locatie ná je aanmelding als deelnemer

Wil je vooraf de locatie te zien? Dan heb je vrijdag 2 juni van 16.00 uur tot 18.00 uur gelegenheid om langs te komen. Graag even melden aan Adrie van Kleef ( a.kleef@uw.nl).