Circular Business Design Track – Ciculaire afbouw 6 december 2019, 10 en 24 januari 2020

De regionale Alliantie Cirkelregio Utrecht is een samenwerkingsverband tussen verschillende regionale partijen die samen toewerken naar een circulair georganiseerde regio. Zo is de Alliantie Cirkelregio Utrecht de drijvende kracht achter deze Circo Track.

Circulaire economie is een systeem waarin producten langer meegaan, slim worden hergebruikt en gerecycled. Of waar, in plaats van producten, diensten worden aangeboden. Dit vraagt om nieuwe ontwerpen én nieuwe business modellen. In de bouwsector zijn veel verschillende partijen betrokken die allemaal een schakel vormen in de transitie naar een circulaire bouw.

CIRCO biedt een driedaagse cursus aan om jou als bedrijf op weg te helpen en kennis op te doen van circulair ondernemen en circulair design. Samen met een inspirerende groep deelnemers worden nieuwe kansen ontdekt en wordt circulaire business in gang gezet. Na afloop heb je zowel een langetermijnvisie ontwikkeld, als een concreet plan om morgen mee te beginnen.

De Track zal plaatsvinden op 6 december 2019, 10 en 24 januari 2020.

De CIRCO-methode combineert businessmodellen en ontwerpstrategieën; jullie circulaire waarde propositie heeft impact op de gehele organisatie! Graag ontvangen we dan ook de contactgegevens van de 2e deelnemer‎.

Aanmelden kun je via deze link: