Circo Track Implement Hubs voor een circulaire bouw 11 dec. 2019, 8 januari en 22 jan. 2020

Driedaags ontwikkeltraject

Wat

De regionale Alliantie Cirkelregio Utrecht is een samenwerkingsverband tussen verschillende regionale partijen die samen toewerken naar een circulair georganiseerde regio. Zo is de Alliantie Cirkelregio Utrecht de drijvende kracht achter deze CIRCO Track. Circulaire economie is een systeem waarin producten langer meegaan, slim worden hergebruikt en gerecycled. Of waar, in plaats van producten, diensten worden aangeboden. Dit vraagt om nieuwe ontwerpen én nieuwe business modellen. In Utrecht worden allerlei initiatieven ondernomen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen middels (bouwmaterialen) hubs. Eén van deze initiatieven is een CIRCO training.
CIRCO biedt een driedaagse training aan om jou als bedrijf op weg te helpen en kennis op te doen van circulair ondernemen en circulair design. Samen met een inspirerende groep deelnemers worden nieuwe kansen ontdekt en wordt circulaire business in gang gezet. Na afloop heb je zowel een langetermijnvisie ontwikkeld, als een concreet plan om morgen mee te beginnen.

Wie

Bedrijven uit de regio Utrecht uit de bouw en logistiek die op zoek zijn naar nieuwe business kansen en hun rol in het succesvol verbinden van vraag en aanbod van bouwmaterialen in Hubs voor circulaire bouw. En bedrijven die op weg geholpen willen worden in een gefaciliteerd design proces, met kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers.

Hoe

Aanmelden kun je via deze link: Aanmelden Circo Track