Bestedingsvoorstel gelden Ondernemersfonds Utrecht Lage Weide

U ontvangt volgende week een brief omdat u op Lage Weide ozb betaalt voor een niet-woning. Hiervan gaat jaarlijks 11,1 procent naar Stichting Ondernemersfonds Utrecht. Dit is een initiatief van en voor Utrechtse ondernemers om gezamenlijke projecten daadwerkelijk gezamenlijk te financieren. Doel: Het stimuleren van het vestigingsklimaat en lokale samenwerking tussen ondernemers in Utrecht.

Voor meer informatie over de werking van het fonds, afbakening van de gebieden en voorbeeldprojecten kunt u kijken op www.ondernemersfondsutrecht.nl.

De Ondernemersfondsgelden worden op Lage Weide onder andere gebruikt voor de inzet van parkmanagement op het bedrijventerrein, collectieve camerabewaking en andere activiteiten.

Het Ondernemersfonds beschikt in uw gebied op dit moment over ca. € 626.611,-. Jaarlijks komt hier ca. € 469.227,- bij. Industrievereniging Lage Weide & Werkstichting Parkmanagement Lage Weide willen u middels deze brief informeren over de resultaten van het afgelopen jaar en over de initiatieven die in 2021 worden opgepakt. Daartoe is de bijgevoegde factsheet opgesteld.

Wilt u meebepalen waar het gezamenlijke budget naartoe gaat? Kom dan naar de Algemene Leden Vergadering op 30 juni 2021 vanaf 14.30 uur. Stuur een mail naar info@lageweide.nl of kijk op www.lageweide.nl voor meer informatie.

Download de brief die per post bezorgd wordt:

210510 Brief bestedingen ILW 01 OfU