VACATURE Projectmanager Slimme Mobiliteit

ILW Parkmanagement Lage Weide is op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige projectmanager voor het uitrollen van projecten om de positie van Lage Weide als logistieke hotspot te verbeteren en de mobiliteit op ons bedrijventerrein te verduurzamen!

Achtergrond

Lage Weide is een groot bedrijventerrein in Utrecht-West, huisvest ca. 800 bedrijven en biedt werk aan zo’n 18.000 mensen. Werkgelegenheid op met name op praktisch niveau. Lage Weide ligt op een strategische plek naast de A2, A12 aan de haven. De energietransitie en de bouwplannen in de Merwedekanaalzone bieden kansen om op Lage Weide via slimme logistieke oplossingen bouw- en sloopafval aan en af te voeren met schone vaar- en voertuigen. En we krijgen steeds meer mensen uit de file, op de fiets. Maar onze ambities zijn groot, dus hier zijn we nog lang niet klaar mee.

Samen met drie collega projectmanagers geef jij vorm en kleur aan de parkmanagement organisatie voor Lage Weide. Als projectmanager verbind je, namens de bedrijven op Lage Weide, verschillende partners en initiatieven met als aandachtsgebieden duurzame mobiliteit, logistiek en bouw. Je behoudt het overzicht, kent alle relevante stakeholders en initiatieven en weet hoe je partijen kunt enthousiasmeren om kansen te verzilveren en bestaande initiatieven verder te brengen. Je bent actief betrokken bij living labs, pilots en overige projecten. Je hebt een strategische blik en zorgt dat Lage Weide een positieve en prominente plek krijgt in visies van overheden. Daarnaast heb je een vlotte pen en kunt evenementen en bijeenkomsten organiseren.

Aansturing en context

Je hebt een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid in een compacte organisatie.

Functie-eisen

Je beschikt over:

  • HBO-WO denkniveau
  • Ervaring met projecten en procesmanagement
  • Affiniteit met ondernemers, logistiek en duurzaamheid
  • Ervaring in een politiek gevoelige omgeving
  • Ervaring met publiek-private samenwerking
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden

Profiel en competenties

Je koppelt een communicatieve, op samenwerking gerichte persoonlijkheid aan een hands on mentaliteit. Je bent zelfstandig, ondernemend, initiatiefrijk, communicatief sterk en overtuigend. In complexe situaties behoud je overzicht en ben je goed in staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Je ziet de verschillende belangen en weet hier met souplesse en diplomatie mee om te gaan. Je bent als netwerker gericht op samenwerking, oplossingen, ontwikkeling en professionalisering. Je hebt oog voor wat er moet gebeuren en pakt zaken snel en praktisch op.

Wij bieden:

  • Een veelzijdige functie met veel zelfstandigheid
  • De aanstelling die geboden wordt is in eerste instantie voor de duur van een jaar en wordt bij goed functioneren omgezet in een vast dienstverband.
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.
  • De arbeidsduur bedraagt 24-36 uur per week, in overleg te bepalen.

Procedure

Spreekt dit je aan en wil je meer weten? Neem dan contact op met Roeland Tameling, via roelandtameling@lageweide.nl of 06-17453490. Solliciteren kan voor 14 april door het sturen van een motivatiebrief en cv.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Een met de projectmanagers Arbeidsmarkt en Communicatie en een tweede met de directeur bestuurder.