Uitnodiging Gemeente Utrecht – laat je niet overvallen

Uitnodiging Gemeente Utrecht – Laat je niet overvallen!

Gratis bijeenkomst voor winkeliers, ondernemers en medewerkers.

Hoe kunt u een overval, diefstal en agressie voorkomen?

Een overval, winkeldiefstal of winkelagressie zijn incidenten die u het liefst wilt voorkomen. U en uw medewerkers kunnen zelf veel doen aan preventie. Hoe? Hoor hier alles over tijdens de bijeenkomst ‘Laat je er niet door overvallen’ op woensdag 15 juni 2022. De bijeenkomst is gratis en wordt aangeboden door de gemeente Utrecht.

Winkeldiefstal en agressie
Winkeldiefstal kost de Nederlandse detail‐handel jaarlijks 500 miljoen euro. Anders gezegd: u werkt 1 dag per week voor niets! Een goede aanpak van winkeldieven is daarom van groot belang. Daar naast blijkt uit onderzoek van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) dat ruim 30% van de winkels te maken heeft met agressieve klanten. Het is daarom belangrijk dat u weet hoe u diefstal en winkelagressie kunt voorkomen en wat u kunt doen als u er toch mee te maken krijgt.

Overvallen
Ook in 2022 wordt door de overheid hard gewerkt aan verdere afname van het aantal overvallen. Elke overval is er namelijk één teveel. Niet alleen vanwege de schade, maar vooral vanwege de impact die het heeft op u en uw medewerkers. Leer wat u zelf kunt doen om de kans op een overval te verkleinen en hoe u het beste kunt handelen als het toch gebeurt.

Datum:
Woensdag 15 juni 2022

Locatie:
Zalencentrum Utrecht Zuid
Amaliadwarsstraat 2D
3522 AR UTRECHT

Aanmelden:
Deelname alleen bij inschrijving via het mailadres: noa.broeders@utrecht.nl. Meer info via Fadua Azrar: 06‐28310511.

Programma: