7 juli Webinar Smart Logistics op Lage Weide

Datagedreven smartmobility voor transport en logistiek

7 juli van 15:00 tot 16:30 uur 

Gratis aanmelden kan via info@lageweide.nl  

Het belang van data voor bedrijven in de transport en logistiek staat buiten kijf en er komt steeds meer data beschikbaar. Dataplatforms van publieke en private partijen spelen een rol in de ontsluiting en uitwisseling van data. Ook op Lage Weide zijn er verschillende aanbieders en gebruikers van gezamenlijke softwaretoepassingen. En onlangs hield Transport & Logistiek Nederland nog een gloedvol pleidooi voor een ‘control tower’ op ons bedrijventerrein.  

Voldoende aanleiding voor een goed gesprek met deskundigen en belanghebbenden over de zin en onzin van dataplatforms waarmee ondernemers hun voordeel mee kunnen doen.  

Na de presentatie van enkele platformoplossingen gaan we vooral met elkaar verder praten over jullie ervaringen en behoeften. Gesprekspartners zijn onder meer: 

Het programma: 

  • Intro datagedreven mobiliteit in de transport en logistiek en (data)platformen 
  • Case 1: Is het een TMS? Nee! Is het een WMS? Nee! Het is…. Het DELTA Platform! 
  • Case 2: DEFLog: maakt data delen eenvoudig. Eindelijk. 
  • Zin en onzin. Ondernemers aan het woord over kansen, bedreigingen en acties 

 

In maximaal anderhalf uur onderzoeken we vanaf 15:00 uur met elkaar de (on)mogelijkheden voor smart logistics op Lage Weide. Met als doel efficiënter, duurzamer en veiliger transport. Dat is dus winstgevend in meerdere opzichten.