Uw vacatures nu gratis op Lage Weide Werkt per 01-04-2021

Lage Weide Werkt is een platform waar werkzoekenden terecht kunnen om te zien welke bedrijven er gevestigd zijn op bedrijventerrein Lage Weide. Daarnaast kunnen werkzoekenden hier terecht voor de actuele vacatures van de bedrijven op Lage Weide, en kunnen ze zo eenvoudig in contact komen met uw onderneming en andere bedrijven.

Als uw bedrijf nog niet is toegevoegd aan Lage Weide Werkt, kunt u een e-mail met uw bedrijfslogo sturen naar lageweide@uwstadwerkt.nl. Wij melden uw bedrijf dan aan.

Het platform Lage Weide Werkt is sinds 1 april live! Al ruim honderd bedrijven zijn aan het platform toegevoegd.

Waarom Lage Weide Werkt?

Het platform www.lageweidewerkt.nl is ontstaan om werkzoekenden een compleet beeld te geven van de aanwezige bedrijven en de actuele vacatures op Lage Weide Werkt. Omwonenden kunnen op het platform terecht in hun zoektocht naar een baan dichtbij huis. Want waarom dagelijks in de file staan als er eenzelfde functie in de buurt is?

De werking van het platform

Het platform Lage Weide Werkt is volledig kosteloos, ook het plaatsen van vacatures is en blijft gratis. Dit is mogelijk dankzij bijdragen van het Ondernemersfonds Utrecht en de EFRO-subsidie aan de stichting Parkmanagement Lage Weide.

Iedere kandidaat kan heel eenvoudig geschikte vacatures vinden door de mogelijkheid om te filteren op dienstverband, het aantal uur en vakgebied.

Neem gerust een kijkje op het platform! Vragen of opmerkingen? Mail ons op lageweide@uwstadwerkt.nl.