Inspirerende intervisie sessies met HR collega’s; doe je mee?

Vanuit mijn rol als HR-adviseur bij UW heb ik op 23 april jl. voor de tweede keer deelgenomen aan de intervisie sessie met HR collega’s, die ook werkzaam zijn op Lage Weide. Procesbegeleider Miranda van Ark begeleidt de intervisie op een prettige manier. Zij bewaakt het proces en maakt ons vertrouwd met de insteek van intervisie. Ze legt ons de ‘techniek’ van intervisie uit, waarbij de afspraak gemaakt is, om vertrouwelijk om te gaan met de inbreng.

Tijdens de bijeenkomsten ontmoet je HR-collega’s en brengt iedereen een uitdaging in. We kiezen gezamenlijk de uitdaging, die we tijdens de intervisie uitwerken. Het doel van de intervisie is dat de inbrenger naar huis gaat met adviezen waar hij/zij mee verder kan. Daarbij is het de bedoeling dat iedereen een keer aan de beurt komt om een uitdaging in te brengen.

Wat maakt het interessant om mee te doen? Je ontmoet je collega’s die ‘om de hoek werken’. Door met de kleuren van anderen naar je eigen casus te kijken, leer je anders te kijken naar je eigen werkelijkheid. Een mooie en inspirerende manier om je blik te verruimen!

Heb je interesse om aan te sluiten en je te laten inspireren door HR-collega’s op Lage Weide? Meld je dan aan bij Mariëlle Wieman via mariellewieman@lageweide.nl en doe mee! Er zijn geen kosten verbonden aan jouw deelname. De eerstvolgende intervisie sessie is op vrijdag 21 mei a.s. van 10.00 tot 12.00 uur via Teams. Leuk als je er dan ook bij bent!

Angela van Rooijen

Personeelsadviseur UW