Laden Evenementen

« Alle Evenementen

P&O Netwerkbijeenkomst: positieve gezondheid

16 april van 09:00 tot 11:00

Vaak kijken we naar gezondheid als de afwezigheid van ziekte. En als die ziekte aanwezig is, ligt de nadruk vaak vooral hierop in hoe we kijken naar onszelf, maar ook in de gesprekken die we voeren met onze medewerkers. Door te kijken naar positieve gezondheid kies je voor een andere invalshoek. Dit stellen we centraal tijdens de P&O netwerkbijeenkomst op 16 april.

Afbeelding: Spinnenweb van Positieve gezondheid (Bron: Institute for Positive Health)

Met positieve gezondheid kiezen we dus een andere invalshoek. Het accent komt weer te liggen op mensen zelf, op hun veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt. Machteld Huber, voormalig huisarts en onderzoeker, werd zelf met ziekte geconfronteerd en merkte hoeveel invloed zij had op haar eigen herstel. Want wat versta jij onder gezondheid? En wat doe je hieraan? En wat doet jouw organisatie? Vanuit het gedachtegoed van Machteld gaan we aan de slag met een praktische workshop om meer inzicht te krijgen in deze visie. Daarnaast gaan we oefenen met het “Spinnenweb” die je middels 6 dimensies zowel voor jezelf kunt inzetten als op de werkvloer in het gesprek met jouw medewerker!

Programma

8.45 uur: Inloop met koffie en thee
9.00 uur: Welkom door Hoda Hamdaoui
9.15 uur: Deel 1 door Alkanna Buist en Lidwien Hoogeveen (Staatvandienst)
10.00 uur: Korte pauze
10.15 uur: Deel 2 door Alkanna Buist en Lidwien Hoogeveen
10.45 uur: Matching moment en netwerken
11.00 uur: Einde

Aanmelden

Wil jij er op 16 april bij zijn? Meld je dan nu aan via positieve-gezondheid.eventbrite.nl. Of neem bij vragen contact op met Hoda Hamdaoui via hodahamdaoui@lageweide.nl

 

 

Gegevens

Datum:
16 april
Tijd:
09:00 tot 11:00
Site:
https://positieve-gezondheid.eventbrite.nl/

Locatie

Hofclub Werken & Vergaderen, Utrecht
Niels Bohrweg 121
Utrecht, Utrecht 3542 CA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie