Profiteer ook van Voordeel op uw verzekeringspakket.

Bedrijventerrein Lage Weide heeft sinds november 2016 het predicaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO-B). Er is op Lage Weide een hoog veiligheidsniveau gerealiseerd. Onder meer door het collectieve camerabewakingssysteem en het live uitkijken van de camerabeelden. Ook hebben veel ondernemers veiligheidsmaatregelen getroffen voor hun pand en het buitenterrein. Dankzij het KVO-certificaat en dit veiligheidsniveau komen bedrijven in aanmerking voor korting op verzekeringen.

Specifiek voor Lage Weide is onlangs een raamovereenkomst afgesloten met Interpolis en Rabobank Utrecht.

Hiermee profiteren ondernemers op KVO gecertificeerde bedrijventerreinen met collectief cameratoezicht van de volgende verzekeringsvoordelen.

Download het KVO-certificaat voor uw verzekeringsvoordeel!

Voordelen verzekeringspakket Interpolis en Rabobank
1. 15% korting op de jaarpremie voor verzekeringen van gebouwen, inventaris, voorraad en bedrijfsstagnatie.
2. Tot 8% premieteruggave op deze verzekeringen voor de ondernemersvereniging op basis van het collectieve schadeverloop op het bedrijventerrein.
3. Gratis technische inspectie door Interpolis met oplevering van een beveiligingsplan.

Waarom kiezen voor de zakelijke verzekeringen van Interpolis?
Interpolis is glashelder in risico’s en verzekeren en is er voor alle ondernemers van Nederland. Als ondernemer wil je ondernemend zijn. Daar ligt je kracht en passie. Je wilt ook goed zijn voor je mensen, want samen met jou vormen zij het hart van je bedrijf. Daarom wil je elke minuut die je aan je bedrijf besteedt, effectief inzetten. Als je tijd optimaal gebruikt, dan profiteren jij én je mensen daar namelijk van. Interpolis helpt je daarbij. Door ervoor te zorgen dat niets je bedrijf vertraagt. Zie ook https://www.interpolis.nl/zakelijk.

Wilt u graag een glashelder advies dat specifiek passend is voor u en uw onderneming?
Voor een advies op maat over het afdekken van uw bedrijfsrisico’s (waaronder ook verzuim van uw personeel) is de Rabobank u graag van dienst.

Neemt u voor het maken van een afspraak gerust contact op via telefoonnummer (033) 467 51 90 of e-mail verzekeren.kring.utr@rabobank.nl.

Rik Bulthuis, Risicospecialist Verzekeren MKB of Armand Truijens, Risicospecialist Verzekeren Grootzakelijk komen graag naar u toe op uw bedrijfslocatie!