Terugblik P&O bijeenkomst: de AVG in de praktijk

Op donderdag 21 juni werd een inspirerende presentatie gegevens tijdens de lunchbijeenkomst van het P&O-netwerk.

Onderwerp was deze keer de AVG in de praktijk. Marius van Rijswijk van Verdonck en Klooster Associates kon als privacy-expert een korte inleiding over deze nieuwe wetgeving geven en vertellen wat dit voor P&O binnen de organisatie betekent. Ook werden er praktische handvaten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. De boodschap van de bijeenkomst was volgens een van de deelnemers:

“denk vanuit de AVG, onderbouw waarom je iets doet, leg dit vast en laat je niet afschrikken. De regels zijn niet zo zwart/wit als gezegd wordt.”

U kunt voor meer voorbeelden de presentatie van Marius bekijken.

De bijeenkomst vond deze keer plaats op de nieuwe locatie van Oskam aan de Mesonweg 11. Als gastbedrijf was het voor Britt de Kruijf dan ook mogelijk de deelnemers welkom te heten en een korte presentatie te geven voordat het hoofdonderwerp aan bod kwam.

“Het is een eer om onze locatie open te stellen voor een lunch bijeenkomst en bijzonder waardevol om aan ILW- P&O’ers te kunnen laten zien wie wij als organisatie zijn. Helemaal leuk gezien wij net verhuisd zijn naar een nieuwe locatie waar wij zeer trots op zijn.”

Wilt u zelf ook een keer de leden ontvangen bij u op locatie? Laat dit dan weten via info@lageweide.nl!