P&O-netwerk: De AVG in de praktijk

Graag nodigen wij u uit voor de lunchbijeenkomst van het P&O netwerk van de ILW op donderdag 21 juni.

Na een welkom en een korte presentatie door Britt de Kruijf van ons gastbedrijf Oskam wordt er een workshop verzorgd over de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wellicht bent u al druk bezig om uw organisatie AVG-proof te krijgen. Tijdens deze workshop krijgt u een korte inleiding over deze nieuwe wetgeving en wat dit voor P&O binnen uw organisatie betekent. Ook krijgt u veel praktische handvaten om zelf aan de slag te gaan.

Gastspreker

De interactieve bijeenkomst wordt gegeven door Marius van Rijswijk van Verdonck en Klooster Associates. Marius is privacy-expert. Hij combineert zijn juridische achtergrond met zijn managementervaring om privacy praktisch te maken. Niet uitsluitend handelen volgens regels, procedures en afvinklijstje, maar werken in de geest van de privacywetgeving. Dat is zijn adagium. Hij neemt u mee in de wereld van de AVG.

Als jullie vooraf al prangende vragen hebben over de AVG kunnen jullie deze van te voren mailen aan richard.hartkamp@lageweide.nl, dan kan Marius zich hier op voorbereiden.

We hopen jullie allen donderdag 21 juni om 12.00 uur bij Oskam (Mesonweg 11) te mogen verwelkomen. In verband met de catering willen we u vragen zich van tevoren aan te melden.