Lunchbijeenkomst P&O netwerk

De arbeidsmarkt is weer aan het aantrekken. Dat is geen trend, maar een feit.

Dat betekent dat het als werkgever moeilijker wordt om de juiste mensen binnen te halen. Inspringen op de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt is daarom meer dan een must. Hoe zorg je ervoor dat potentiële medewerkers graag bij jouw organisatie komen werken, en hoe behoud je ze vervolgens ook? Waar kan je als organisatie nog het verschil maken? Om bij te blijven moet je niet alleen met de veranderingen meegaan, maar er óók op anticiperen.

Gastspreker
Onze gastspreker tijdens deze bijeenkomst is Ton Hopmans. Ton is Managing Director bij Yacht en door zijn ruime werkervaring een echte specialist op het gebied van Human Resources. Hij zal ons op inspirerende wijze inzicht geven in de komende arbeidsmarktontwikkelingen waar iedere P&O-er mee te maken krijgt. Wij nodigen je hierbij dan ook van harte uit om deze lunchbijeenkomst bij te wonen.

Erbij zijn?
Aanmelden voor deze inspirerende lunchbijeenkomst kan via info@lageweide.nl, de bijeenkomst vindt plaats op maandag 19 maart van 12.00 – 14.00 uur bij UW Match aan de Niels Bohrweg 121.