Activiteiten.

De leden van Industrievereniging Lage Weide (ILW) komen frequent bij elkaar tijdens diverse bijeenkomsten variërend van ontbijtsessie, een bedrijfsbezoek of één van de andere events. Daarnaast vindt ongeveer twee keer per jaar de algemene ledenvergadering plaats.

Wilt u de leden ook een keer bij uw bedrijf ontvangen?

U bent natuurlijk van harte welkom om ook een ontbijtbijeenkomst of bedrijfsbezoek voor de leden te organiseren! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ontbijtsessie

Er worden regelmatig ontbijtsessies georganiseerd waarbij er tijdens het ontbijt allerlei nuttige zaken worden besproken. Tijdens de ontbijtsessies presenteren de leden hun bedrijf, worden er gastsprekers uitgenodigd en kunnen de leden aangeven wat voor business ze zoeken. Dit vroege tijdstip is heel geliefd omdat het algemeen bekend is dat op dit het moment van de dag de agenda’s nog blanco zijn.

Bedrijfsbezoek

Niets is interessanter dan een blik achter de schermen te werpen bij één van de leden! De ILW biedt een aantal keer per jaar de mogelijkheid voor een bedrijfsbezoek. Dit kan in combinatie met een ontbijtsessie of een vooraf geprogrammeerde extra bijeenkomst.

 

Heeft u zelf al iets gepland? Laat het ons weten zodat we het in de kalender kunnen vermelden. Stuur en mail naar info@lageweide.nl