Terugblik ALV en Netwerkbijeenkomst

De ALV en netwerkbijeenkomst vond afgelopen woensdag 8 maart plaats bij gastheer Sandd.

Jasper van den Breul, sitemanager van de vestiging in Utrecht opende dan ook met een bedrijfspresentatie en er was tijdens de borrel de mogelijkheid een rondleiding te krijgen.

Tijdens het officiële gedeelte van de ALV van woensdag 8 maart werd afscheid genomen van voorzitter Talitha van den Els, klik hier voor het uitgebreide bericht. Daarnaast werden Ronald de Snoo als communicatiebestuurslid en Harrie Lantinga als bestuurslid P&O en Impuls Lage Weide voorgesteld. De rol van voorzitter is voorlopig nog niet ingevuld, zie hiervoor ook vacature voorzitter ILW.

Vervolgens was het de beurt aan Joyce van Os de Man van OrangeGas de aanwezigen wat te vertellen over de mogelijkheden van het rijden op waterstof. Samen met Michel Hoppenbrouwers van Infram werden de plannen uit de doeken gedaan om op termijn een waterstoftankstation te openen op Lage Weide. Om hiervoor voldoende animo te creëren stond in de hal bij Sandd een mooi voorbeeld van een waterstofauto waar deelnemers in konden plaatsnemen. Ook de gemeente Utrecht gaf in de persoon van Bertien Oude Groote Beverborg aan welke regelgeving, mogelijkheden en toepassingen er zijn met betrekking tot alternatieve aandrijvingen.

Voordat de netwerkborrel aanving gingen de deelnemers eerst nog kort uiteen voor diverse deelsessies van de werkgroepen P&O, KVO en Port of Utrecht.