Impuls ILW 50 jaar

In 2016 bestaat de Industrievereniging Lage Weide 50 jaar.

Naast het feit dat wij voor dit jubileum aan het eind van het jaar een spetterend feest willen organiseren, wil de ILW samen met haar leden en samenwerkingspartners deze gelegenheid gebruiken om Lage Weide een impuls te geven.

Mede dankzij financiële ondersteuning van de gemeente en het Ondernemersfonds Utrecht hebben we Marco van Hoek als projectleider aangetrokken. Hij is reeds tijdens de ALV voorgesteld en inmiddels druk bezig met het maken van een actieplan bestaande uit het opstellen van een evenementenkalender en daaraan gekoppeld een marketing- en communicatieplan en het stimuleren van de samenwerking tussen bedrijfsleven en kennisinstellingen.

Marco van Hoek heeft ruime ervaring met de ontwikkeling, marketing en promotie van bedrijventerreinen en steden in binnen- en buitenland. Hij werkt sinds 2012 op Lage Weide vanuit de Atoomclub.

“Ik zie uit naar een mooie samenwerking en ben erg blij met deze mogelijkheid om mijn kennis en kunde in te zetten voor het gebied waar vanuit ik al jaren werk.”

De prioriteit ligt nu in het zo snel mogelijk verzamelen van informatie over mogelijke activiteiten die voor 2016 gepland staan op Lage Weide. Dat kunnen zowel activiteiten van leden of niet-leden zijn, als het maar activiteiten zijn die laten zien wat er op Lage Weide allemaal gebeurt en waar pers of publiek of bedrijven voor kunnen worden uitgenodigd. Een van de uitdagingen is om het komende jaar te laten zien wat voor moois er op Lage Weide te doen valt en waarom Lage Weide een aantrekkelijke locatie is voor bedrijven, werknemers EN kennis- en onderwijsactiviteiten.”

Wilt u uw evenement aanmelden of meer weten over het project Impuls Lage Weide 50 jaar, neem dan contact op met Marco via onderstaande gegevens:

Marco van Hoek
marco.vanhoek@lageweide.nl
06 – 44 20 93 48