Aanmelden Feest van de Techniek 2017

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 november worden ruim 1.500 vmbo-leerlingen op Lage Weide verwelkomd tijdens het Feest van de Techniek. Centraal staat de toepassing van de techniek: hoe werkt het en wat kun je er mee?

De leerlingen maken tijdens deze week kennis met techniek in de breedste zin van het woord. Het doel is om bij talentvolle jongeren hun interesse in techniek te vergroten. Van workshops en rondleidingen tot uitdagende opdrachten of korte doe-activiteiten.

Welke bedrijven doen er mee? 
Bedrijven die hun deuren openstellen zijn o.a. werkzaam in de bouw, ICT, metaaltechniek, elektrotechniek, installatietechniek, vervoer, licht en geluid. Deze bedrijven hebben zich al aangemeld: Hema, Kart Fabrique, Bijman, Knauf, de Utrechtse kunstenaar Ruud Kuijer, Van Dijk, Drapes2Go, UW, Qumey, Warmtebouw Utrecht, Scania en Strukton.

Doet uw bedrijf al mee?
U kunt op uw eigen manier meedoen en zelf een passende invulling kiezen. Door bijvoorbeeld een bedrijfsrondleiding met doe-activiteit aan te bieden op uw eigen locatie, of een workshop op een centrale locatie op Lage Weide te verzorgen. De planningen en praktische zaken worden door de organisatie voor u geregeld.

Meld u nu aan!
Voor aanmelden en meer informatie kunt u contact opnemen met Richard Hartkamp  (mail naar richard.hartkamp@lageweide.nl). Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden en met u meedenken over uw deelname.

Alle informatie op een rijtje