Meld verdachte of onveilige situaties via de WhatsAppgroep Lage Weide Veilig

Ziet u wel eens verdachte zaken op Lage Weide? Deel het met uw buren op Lage Weide. Een tijdje geleden werd door de werkgroep KVO-B (Keurmerk Veilig Ondernemen) de WhatsAppgroep KVO-B Lage Weide veilig opgericht. In deze appgroep kunnen mensen die werkzaam zijn op het bedrijventerrein Lage Weide elkaar op de hoogte houden van verdachte of onveilige situaties.

De werkgroep KVO-B is een samenwerkingsverband tussen de politie, brandweer, gemeente en ondernemers. Samen wordt er via een bewezen methode structureel gewerkt aan een schoon, heel en veilig bedrijventerrein.

Samen zien we meer
Ondernemers en werknemers op Lage Weide weten wat normaal is in op het bedrijventerrein. U weet wanneer er bekende of onbekende mensen langslopen. En op welke plekken het logisch is om stil te staan met een auto. Afwijkend gedrag kan betekenen dat er een inbreker op onderzoek uit is. Via deze preventieAppgroep kunt u dit soort verdachte situaties delen met uw buren verderop.

Aanmelden
Bent u ondernemer of bent u werkzaam op Lage Weide en wilt u zich aanmelden? Stuur dan een e-mail naar b.strijker@bestmangement.nl onder vermelding van uw naam, een mobiel telefoonnummer en het bedrijf waar u werkt. Direct nadat u bent toegevoegd ontvangt u een aantal spelregels. Hierin staat waar u op moet letten wanneer u iets wilt melden in de Appgroep. Ook staat hierin dat de appgroep geen vervanging is van het noodnummer 112. In noodsituaties belt u altijd eerst 112 en appt u eventueel later. Verder worden de deelnemers verzocht om enkel relevante zaken te melden op een neutrale toon. Zie ook de exacte spelregels.

Doe mee!
Hoe meer ogen iets zien, hoe effectiever de Appgroep. Dus doe ook mee en vraag anderen ook om zich aan te melden! Samen zorgen we voor een veilige werkomgeving.