KVO-B enquête

Afgelopen maand is er een enquête verstuurd naar alle ondernemers op Lage Weide namens de Industrievereniging Lage Weide om het veiligheidsgevoel op het bedrijventerrein te toetsen.

Deze enquête wordt verstuurd in het kader van het behalen van het Keurmerk Veilig Ondernemen- Bedrijventerreinen ( KVO-B ). Het KVO-B is een samenwerkingsverband tussen ondernemers, de gemeente, de brandweer en de politie. Samen wordt gewerkt aan een Schoon Heel en Veilig bedrijventerrein. Het certificaat kan ook u een financieel voordeel opleveren. Veel verzekeringsmaatschappijen geven namelijk een korting op verzekeringspremies bij het tonen van het certificaat. Die korting die kan oplopen tot 20% op uw huidige verzekeringspremie.

Om het certificaat te behalen is uw inbreng nodig! Voorwaarde voor certificatie is namelijk een minimale respons van 30%. Maar wij gaan uiteraard voor een hogere respons. U ontvangt de enquête per post, maar u kunt de enquête ook digitaal invullen. U heeft deze week een e- mail van ILW ontvangen met een link naar een site waar u dit kunt doen. Voor uw gemak hier ook nog eens de link: http://www.lageweidekvo-b.emailenquete.nl

Het invullen van de enquête kost ongeveer 10 minuten. Nogmaals uw inbreng is van groot belang!

Wij rekenen op uw medewerking.

KVO-B logo