Certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen voor Lage Weide uitgereikt

Met gepaste trots reikte ondernemer Jos van Rooijen van de Oskam Groep donderdag 15 november het behaalde certificaat voor het Keurmerk Veilig Ondernemen uit aan de voorzitter van ILW, Talitha van den Elst. De uitreiking vond plaats bij Oskam Groep aan de Uraniumweg 27.

Schoon, heel en veilig. Dat zijn de thema’s waar de KVO-B werkgroep zich op richt. Op 20 oktober heeft de werkgroep KVO-B een audit in het kader van het behalen van het certificaat succesvol afgerond. Het certificaat geeft aan dat de partners (brandweer, politie, gemeente, ondernemers) gezamenlijk op de bedrijventerreinen structurele maatregelen nemen om de veiligheid te verbeteren. Het certificatieproces werd begeleid door Robert de Koning van MKB-Nederland. Het certificaat is 3 jaar geldig. Klik hier om het certificaat te bekijken.

Ondernemers bedankt! Afgelopen zomer werd een KVO-B enquête onder alle ondernemers op Lage Weide gehouden. De minimale respons van 30% werd ruimschoots behaald, namelijk 55%. Graag willen we iedereen bedanken die hier aan meewerkte. Zonder uw betrokkenheid was dit mooie resultaat niet bereikt! De komende tijd zal de KVO-B werkgroep via de nieuwsbrief van ILW u op de hoogte blijven houden. Wilt u blijvend met ons meedenken over hoe de veiligheidssituatie op Lage Weide verbeterd kan worden? Meld u dan aan om lid te worden van de KVO-B werkgroep via: info@lageweide.nl.

Korting op uw premie! Het KVO-B certificaat is op de site van de Industrievereniging Lage Weide te downloaden. Met het certificaat kunt u bij veel verzekeringsmaatschappijen korting krijgen op uw premie. Deze korting kan oplopen van 10 tot 20%. Dus vraag ernaar bij uw maatschappij!