Uitnodiging informatiebijeenkomst SDE+ door ProfiNRG

Sinds april van dit jaar is ProfiNRG gevestigd op Industriepark Lage Weide.

ProfiNRG is een gerenommeerde speler op het gebied van Zonne energie: ze zijn o.a. actief als
installateur van grootschalige zonnestroomsystemen voor zowel daken als velden. In de afgelopen 5 jaar heeft het bedrijf al meer dan 1000 projecten geïnstalleerd door het hele land. Zo is recentelijk nog een project opgeleverd waar voor Eneco zonnepanelen geplaatst zijn bij de energiecentrale in Lage Weide. (zie foto).

ProfiNRG is een van de partners van het EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB). Het ECUB begeleidt ondernemers graag wanneer men besluit zonnepanelen te plaatsen of andere verduurzamingsmaatregelen wilt nemen. Leden van ILW kunnen dit jaar nog kosteloos aansluiten bij het EnergieCollectief. Bert Strijker de manager van het EnergieCollectief zal zelf aanwezig zijn.

Uitnodiging informatiebijeenkomst SDE+

tekst en uitnodiging door ProfiNRG

Graag willen wij ook onze ervaring en diensten aanbieden aan onze nieuwe buren. Mocht u al met het idee spelen om ook te investeren in zonnepanelen op het dak van uw bedrijf of uw terrein dan kunnen we het voor u concreet maken.

Er is in Nederland een aantrekkelijke subsidieregeling voor dit soort projecten: SDE+ (Stimulering Duurzame Energie). Hiervoor kunt u twee keer per jaar een aanvraag doen; op 3 oktober start de volgende aanvraag ronde bij RVO (subsidieverstrekker van het ministerie van Economische Zaken): https://mijn.rvo.nl/stimulering-duurzameenergieproductie-sde

Wij kunnen u helpen bij het aanvragen van deze subsidie of, wat veel gebeurt, deze subsidie ook kosteloos direct aanvragen namens uw bedrijf als u ons daarvoor machtigt. Deze subsidie is redelijk laagdrempelig (voor dak systemen is bijvoorbeeld geen bouwvergunning nodig) en ervaring leert dat projecten heel goed financierbaar zijn met een dergelijke subsidie. Eventueel kunnen wij u ook helpen met de financiering van uw project.

Interesse?

Op dinsdag 12 september organiseren wij bij ons een informatiebijeenkomst over het hoe en wat van deze subsidie. Hiermee krijgt u een beter idee of deze subsidie voor u interessant kan zijn en eventueel kunnen we meteen afspraken maken over het aanvragen hiervan. Wij zullen uitleg geven over de procedure en de basisuitgangspunten van een PV systeem nader toelichten. Na afloop heeft u de mogelijkheid om met onze medewerkers verder in gesprek te gaan en vragen te stellen.

Het programma ziet er als volgt uit:
15:00-15:30 Inloop (met koffie)
15:30-15:40 Welkom door de directie van ProfiNRG
15:40-16:00 Introductie ProfiNRG en basisbeginselen van zonnepark-energiesystemen
16:00-16:30 Uitleg SDE+ subsidieregeling
16:30-17:30 Informeel napraten onder genot van een hapje en drankje

Laat even weten als u overweegt langs te komen. Dit kan door te mailen naar jolien@profinrg.nl of te bellen op nr. 030-265 8512 (optie 1 verkoop, Jolien van Hattem).

Adresgegevens:
Maarssenbroeksedijk 37
3542 DM Utrecht

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, neem dan ook contact op; dan kunnen we kijken hoe we u kunnen helpen bij het aanvragen van uw SDE+ subsidie.

We zien u graag tijdens de informatiebijeenkomst op 12 september.

Met vriendelijke groet,
Cees van de Werken
Bert van Woudenberg