donderdag 6 december; ECUB-bijeenkomst Just add Water(stof)

Al eens nagedacht over het aanschaffen van een waterstofvoertuig voor transport of personenvervoer? Laat u door het EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB) informeren over de mogelijkheden en de ontwikkelingen in uw regio en de ontwikkelingen op landelijk niveau.

Op donderdag 6 december hoort u tijdens de kennisbijeenkomst Just add Water(stof) alles wat u moet weten over de toepassing van waterstof in de mobiliteit. Deze bijeenkomst vindt plaats bij het bedrijf Ampco Flashlight aan de Proostwetering 50 in Utrecht. De inloop is vanaf 16.30 uur. Aanmelding is verplicht.

Programma
Het programma is inmiddels rond en het beloofd een interessante middag/avond te gaan worden met vele deskundigen op het gebied van waterstof zoals ondernemer en professor Future Energy Systems aan de TU Delft, Ad van Wijk en Stefan Holthausen, algemeen directeur van de Holthausen groep, een bedrijf uit Groningen dat o.a. waterstof levert voor toepassingen in de industrie en de zorg en voertuigen ombouwt naar waterstofvoertuigen. Maar ook Dirk Schaap, werkzaam bij het ministerie voor Infrastructuur en Waterstaat en al sinds 2016 bezig met het thema waterstof vertelt u graag over de plaats die waterstof zal innemen binnen de energietransitie. Ook vanuit de autobranche zullen diverse sprekers hun visie op waterstofvoertuigen met u delen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om diverse waterstofauto’s te bekijken zoals de Hesla, de Toyota Mirai en de Hyundai NEXO. Ook zullen we nog een leuke primeur bekendmaken tijdens de avond.
De bijeenkomst duurt tot 20.00 uur. Voor eten en drinken wordt gezorgd. Na afloop is er nog een netwerkborrel tot 20.45 uur.

Aanmelden
Deze bijeenkomst is bedoeld voor leden van ECUB en voor ondernemers of wagenparkbeheerders die geïnteresseerd zijn in het verduurzamen van hun wagenpark. Wilt u deze bijeenkomst bijwonen, wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Om een link te ontvangen waarmee u zich kunt aanmelden kunt u een mail sturen naar b.strijker@ecub.nl. Even kort motiveren waarom u hier graag bij wilt zijn wordt zeer gewaardeerd. Kijk voor meer informatie over de sprekers en het programma op www.ecub.nl.