Duurzaamheid en de kracht van het collectief

OfU organiseert deze bijeenkomst i.s.m. ECUB

In Utrecht werken we er met z’n allen hard aan om in 2030 een energieneutrale stad te zijn. Toch laten ondernemers soms kansen om te verduurzamen liggen. De reden: energie is vaak geen core-business. Bedrijven hebben de benodigde specialistische kennis om maatregelen te nemen niet in huis.

Op deze bijeenkomst over de energie-transitie geven we handvatten om inventief aan de slag te gaan met duurzaamheid. Duurzamer worden hoeft helemaal niet veel te kosten, maar levert vooral veel op. Ruud Koornstra, duurzaam ondernemer en de eerste energie-commissaris van Nederland, deelt met ons de kansen die hij tijdens zijn loopbaan is tegengekomen. Daarnaast laten we diverse voorbeelden uit de praktijk van het Ondernemersfonds aan het woord.

U krijgt volop de kans om elkaar te ontmoeten, informatie in te winnen en kennis te delen, zodat u aan het werk kan met verduurzaming van uw werkplek en omgeving. Samenwerken loont, juist ook als het gaat om de energie-uitdaging!

De bijeenkomst vindt op 17 april van 15.30 tot 18.30 uur plaats bij ILW én ECUB-lid ROSIERVANDENBOSCH (reactorweg 27) . Kijk voor het volledige programma en aanmelden op:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-duurzaamheid-en-de-kracht-van-het-collectief-44448594944