Uitnodiging Straight-Line Event

Straight-Line Coaching Europe organiseert in samenwerking met stichting ‘Het Vergeten Kind’ een lezing voor ondernemers. Dit om van waarde te zijn voor de lokale ondernemers en om geld op te halen voor het goede doel.

Op 12 mei staat van 19:00 tot 22:00 de bijeenkomst gepland in de Blokhoeve van het NBC te Nieuwegein.

Meer informatie vindt u hier

Programma 

19.00 uur ontvangst
19.30 uur start lezing
21.00 uur borrel

De essentie van de lezing is:
1. Hoe efficiënter omgaan met uitdagingen en problemen in je onderneming.
2. Hoe effectiever zijn in het bereiken van je doelstellingen in een winstgevende omgeving.

Voor een gezelschap van maximaal 100 man zal Johan van der Put een korte seminar geven. Johan is de oprichter en uitvoerend directeur van Straight-Line Coaching Europe. Hij heeft Straight-Line Coaching naar Europa gehaald. De focus van Johan zijn werk is gericht op het beïnvloeden van de resultaten die geboekt worden door ondernemers, directeuren, bedrijven en organisaties. Hij deelt bijzonder waardevolle inzichten die de prestaties drastisch verhogen en komt tot de kern van de uitdagingen waar middelgrote en grote ondernemingen in Europa mee kampen.

Johan verklaart bespreekt tijdens dit event waarom ondernemers vaak niet bereiken wat écht belangrijk is voor hen. Vervolgens laat hij je zien hoe patronen te doorbreken en nieuwe patronen aan te nemen, waardoor succes, rust en ruimte een simpel gevolg zijn. Daarnaast deelt hij bijzonder waardevolle inzichten die de prestaties drastisch verhogen en komt tot de kern van de uitdagingen waar middelgrote en grote ondernemingen in Europa mee kampen. En hier is een video fragment van zijn lezing te bekijken:

Tickets voor het event kosten €19,50 en de gehele opbrengst wordt door Straight-Line Europe verdubbeld en volledig gedoneerd aan ‘Stichting Het Vergeten Kind‘. Het opgehaalde bedrag en overhandiging is gepland eind van dit jaar.

Aanmelden kan hier