Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Werkbezoek ABU aan Lage Weide

29 september van 09:00 tot 17:00

Op donderdag 29 september staat een werkbezoek van ABU op Lage Weide op het programma. Als onderdeel van haar jaarlijkse strategiedagen verwelkomen we de Algemene Bond Uitzendondernemingen de gehele dag op ons bedrijventerrein. Het thema van de strategiedagen van ABU is ‘trots’, en Parkmanagement Lage Weide is natuurlijk hartstikke trots dat ABU ons bedrijventerrein als locatie heeft gekozen.  

ABU is een branchevereniging voor uitzenders en houdt zich bezig met werk en de arbeidsmarkt. In de strategiedagen gaat het qua inhoud om toekomstige ontwikkelingen over werk. In tijden van krapte en mismatch op de arbeidsmarkt: hoe kun je uitzendkrachten binden en boeien? De andere kant is informeren: hoe gaat het in de praktijk? Hoe gaat het eraan toe bij een distributiecentrum of pakkettensorteerder?       

Na een ochtendprogramma van ABU bij Vineyard food & drinks, geven Roeland Tameling en Daan van Haarlem een presentatie aan de medewerkers over alle ins & outs van Lage Weide.  

Aansluitend staan er twee bedrijfsbezoeken op het programma waar de medewerkers van ABU mee worden genomen naar de praktijk. Zo wordt als eerste de Fietskoerier Utrecht bezocht, waar Tobias Molenaar een presentatie over het bedrijf gaat geven. Daaropvolgend verplaatst de groep zich richting DHL, waar een rondleiding door de hub gepland staat. Met daarbij een presentatie van Nol Stekelenburg over de werkwijze van DHL én een gesprek met de uitzenders van het bedrijf. Daarmee zal het werkbezoek van ABU worden afgesloten en hopen we dat ABU een goed en positief beeld van Lage Weide heeft gekregen en met een trots gevoel naar huis gaat.  

Gegevens

Datum:
29 september
Tijd:
09:00 tot 17:00