Utrechts Energie Event 2019

Energiefonds Utrecht heeft als maatschappelijk fonds het afgelopen jaar duurzame energieambities van diverse bedrijven en instellingen in de provincie Utrecht gefinancierd. Met trots worden de mooie resultaten tijdens het Utrechts Energie Event op woensdag 13 februari met u gedeeld.

Hoofdgast  is Helga van Leur, zij geeft een lezing over de klimaatontwikkelingen en de noodzaak van de energietransitie.
Gedeputeerde van de provincie Pim van den Berg en bestuursvoorzitter van Energiefonds Utrecht, Klaas Strijbis pratenbij over de meest recente ontwikkelingen en resultaten. Het geheel wordt ondersteund door dagvoorzitter Gert-Jan Jansen.

Locatie
Het Utrechts Energie Event 2019 vindt plaats op een bijzondere locatie: Werkspoor Café De Leckere (Tractieweg 43, Utrecht). Deze brouwerij combineert eeuwenoude ambacht met een moderne visie op duurzaamheid. We ontvangen u graag op deze mooie locatie waar u ook een rondleiding krijgt door de brouwerij.

Inspirerende voorbeelden
Op deze dag presenteren een aantal ondernemers hun initiatieven die als voorbeeld dienen voor andere bedrijven en instellingen in de regio als het gaat om de realisatie van duurzaamheidsoplossingen.

Programma
15:00 uur ontvangst
17.00 uur einde inhoudelijk programma met aansluitend rondleiding
17:45 uur een Leckere borrel.