Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nieuwjaarsborrel ILW

16 januari 2023 van 16:30 tot 19:30

Op maandag 16 januari luiden we het nieuwe jaar feestelijk in tijdens de ILW Nieuwjaarsborrel bij het Carlton President Hotel. We proosten tussen 16.30 en 19.30 uur ook graag met jou op een succesvol, ondernemend en sprankelend 2023 op Lage Weide.

Om de nieuwjaarsborrel nog feestelijker te maken staat de bijeenkomst in het teken van de officiële start van de Green Deal Lage Weide. We presenteren samen met de partners onze plannen om Lage Weide duurzamer te maken de komende jaren. En daarnaast kun jij alles te weten komen over de mogelijkheden op het gebied van energietransitie, duurzame mobiliteit, klimaatadaptatie en circulaire economie. Want als onderdeel van de Nieuwjaarsborrel is er een heuse Green Deal Braderie, waar verschillende partners én ondernemers zich presenteren aan de aanwezigen zodat jij je kunt laten inspireren door de mogelijkheden.

Dus, wil jij:

  • Proosten op een succesvol 2023 met lekkere drankjes en hapjes,
  • Netwerken met het ILW-bestuur en mede-ondernemers op Lage Weide,
  • De officiële start van de Green Deal Lage Weide meemaken,
  • En je laten inspireren tijdens de Green Deal Braderie?

Schrijf dan snel de ILW Nieuwjaarsborrel op maandag 16 januari in je agenda (16.30-19.30u) en meld je aan via daanvanhaarlem@lageweide.nl. Je ontvangt dan alle praktische informatie over de Nieuwjaarsborrel. We hopen met jullie te kunnen proosten op het nieuwe jaar, tot 16 januari!

Gegevens

Datum:
16 januari 2023
Tijd:
16:30 tot 19:30

Locatie

Carlton President Hotel
Floraweg 25
Utrecht, 3542 DX
+ Google Maps