Economic Board Utrecht; Get Connected jaarcongres

Donderdag 11 oktober organiseert Economic Board Utrecht het Get Connected jaarcongres.

Dit jaar vormt een hele speciale plek het toneel: de Global Goals Climate Planet op het vernieuwde Jaarbeursplein in Utrecht. Een grote wereldbol waarbinnen het event plaatsvindt. De komst van de Climate Planet biedt een unieke kans om de balans op te maken en te laten zien op welke manier wij als regio bijdragen aan het realiseren van de Global Goals. Waar lopen we voorop in de wereld en waarop moeten we een extra stap zetten? De wereld in Utrecht, Utrecht in de wereld.

Ochtendsessies
Tijdens het Get Connected jaarcongres vinden er in de ochtend op diverse locaties in het stationsgebied diverse interactieve werksessies, focusgroepen en ‘meet & match’-bijeenkomsten plaats. Zo zijn er bijeenkomsten rond thema’s als EduTech, Kantoren als Grondstoffendepot, StartupUtrecht en is er een ‘meet&greet’ bijeenkomst met het Team Trade & Invest. U kunt hier een overzicht vinden van alle ochtendsessies.

Middagprogramma
Het hoogtepunt van het Get Connected jaarcongres is het plenaire programma in de Climate Planet met als keynote Winy Maas. Het verdere programma wordt de komende tijd bekend gemaakt.

Laat u inspireren, doe nieuwe, relevante contacten op in het Get Connected netwerk en ontdek hoe u bij kunt dragen aan groene, gezonde en slimme initiatieven die aansluiten op de Global Goals en bijdragen aan een groene, gezonde en slimme regio. Houd voor het laatste nieuws de Get Connected pagina in de gaten.

Meld u nu aan voor het Get Connected jaarcongres