Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Annulering Directeuren-diner 4 november

4 november

Zoals u weet is het vanwege het huidige coronavirus (COVID-19) van vitaal belang om sociaal contact te beperken. Daarom hebben we de moeilijke beslissing genomen om het directeurendiner van de ILW tot nader order uit te stellen. Hoewel we begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, hopen we dat u de stappen begrijpt die we nemen om u en ons te beschermen.

We sturen u een update met de nieuwe datum en locatie zodra deze bevestigd zijn. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u hier contact met ons opnemen: lageweide.nl/contact/iets-melden-of-vragen/.  Of neem een kijkje op onze online agenda pagina: lageweide.nl/agenda/. We hopen dat de Algemene Ledenvergadering van de ILW op 30 november wel door kan gaan, maar hierover zal in de komende weken nadere informatie worden gedeeld.

Bedankt voor uw interesse in het directeurendiner van 4 november en voor uw begrip in deze uitzonderlijke tijden. Bezoek de websites van de Rijksoverheid, het RIVM en Lage Weide voor meer informatie over het virus en hoe ook u uw steentje kunt bijdragen.

Stay safe; we zijn snel bij u terug met meer informatie.

Gegevens

Datum:
4 november
Evenement Categorie:
Site:
lageweide.nl

Organisator

Parkmanagement Lage Weide
E-mail:
irisvandenheuvel@lageweide.nl
Site:
lageweide.nl