Directeuren-diner 25 augustus 2020 met Dolf Jansen

Een goed gesprek tijdens een diner op niveau. Daarvoor nodig ik u hierbij van harte uit! Want op dinsdag 25 augustus vindt alsnog het eerste exclusieve diner plaats voor directeuren en bestuurders van bedrijven die lid zijn van de ILW. Noteer dus in uw agenda en meld u aan via irisvandenheuvel@lageweide.nl voor het

ILW DIRECTEUREN DINER

25 augustus 2020

18.30 uur (inloop vanaf 18 uur)

De Fabrique

Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht

Met als speciale gast de bekende cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper Dolf Jansen. Hij zal op zijn eigen wijze in een wervelende one-man-show de actualiteit bij de kop pakken en ondernemers op Lage Weide uitdagen tot prikkelende discussies met elkaar.

Dolf Jansen

We vernemen graag via irisvandenheuvel@lageweide.nl of u ook aanschuift. Per ILW-lid rekenen we op één directeur / bestuurder / vestigingsmanager.

Alvast hartelijk dank voor uw reactie en graag tot ziens op 25 augustus, onder voorbehoud van maatregelen in het kader van de coronacrisis uiteraard.

Met vriendelijke groet,

Jos van Rooijen, voorzitter Industrievereniging Lage Weide

p.s. Kunt u 25 augustus niet van de partij zijn? Reserveer dan alvast het volgende directeuren diner. Dat vindt plaats op 4 november aanstaande. Speciale gast is dan onze burgemeester, Jan van Zanen.