Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Besluitvormend Overleg (BO) van de ALV ILW

30 juni van 15:30 tot 16:30

Besluitvormend Overleg (BO) van de ALV ILW – voor iedereen die OZB betaalt 

Aansluitend aan het besloten deel van de ALV vindt een besluitvormend overleg (BO) plaats, waaraan iedereen kan meedoen, die op Lage Weide gevestigd is en hierover OZB-afdracht doet aan de Gemeente Utrecht. Kijk voor details hierover op: lageweide.nl/algemeen/bestedingsvoorstel-gelden-ondernemersfonds-utrecht-lage-weide/ 

De inloop voor deze online meeting start vanaf 15.15 uur. Om 15.30 uur wordt de ALV van de ILW heropend, zodat dan het openbare gedeelte kan beginnen. 

Hoe het Ondernemersfonds budget in de komende tijd bepaald wordt, is mede afhankelijk van jouw stem. Meld je aan voor dit vergaderdeel via info@lageweide.nl. Na aanmelding ontvang je een vergaderlink en rond 23 juni via de mail een bestedingsvoorstel en meer praktische informatie. 

Zie ook lageweide.nl/algemeen/investeringen-via-het-ondernemersfonds-in-2021/  

Contact 

Heb je vragen, suggesties en/of opmerkingen? Neem dan contact op met Mariëlle Wieman via mariellewieman@lageweide.nl of 06-39116288. 

Lees alle informatie voor de bijeenkomsten op 30 juni op: lageweide.nl/algemeen/30-juni-online-meepraten-over-bestedingen-budget-lage-weide/

Gegevens

Datum:
30 juni
Tijd:
15:30 tot 16:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Bekijk de site van Evenement

Locatie

Online, vraag een link aan via info@lageweide.nl
MS Teams
url volgt na aanmelding,

Organisator

Parkmanagement Lage Weide
E-mail:
info@lageweide.nl
Bekijk de site van Organisator