Impuls Lage Weide.

In 2016 bestond de Industrievereniging Lage Weide 50 jaar. Naast het feit dat wij voor dit jubileum op 7 oktober een spetterend feest hebben gegeven, heeft ILW samen met haar leden en samenwerkingspartners deze gelegenheid gebruikt om Lage Weide een impuls te geven. Een van de uitdagingen is te laten zien wat voor moois er op Lage Weide gebeurt en waarom Lage Weide een aantrekkelijke locatie is voor bedrijven, werknemers EN kennis- en opleidingsactiviteiten. Ook in 2017. De volgende middelen worden hiervoor ingezet:

  1. Een baseline campagne die door ILW en haar stakeholders gefinancierd wordt en waar bedrijven en instellingen bij aan kunnen haken. Hiervoor is een nieuwe website gelanceerd en worden verschillende sociale media ingezet. Ook wordt er gewerkt aan nieuw promotie en informatie materiaal.
  2. Netwerkactiviteiten en evenementen. Ondersteuning en verbinding van het netwerk van stakeholders is een belangrijke taak voor de ILW, waarbij er een koppeling zal worden gemaakt met de verschillende activiteiten rondom Impuls Lage Weide
  3. Marketingondersteuning van activiteiten die voor en door stakeholders worden georganiseerd die bijdragen aan de doelstellingen.
  4. Eenmalige stimulatiebijdragen of sponsorwerving voor activiteiten en initiatieven die bijdragen aan de ontwikkeling, marketing en positionering van ILW.
  5. Koppeling aan lopende projecten Port of Utrecht, Energie Collectief, Duurzame mobiliteit
  6. Opstart project Onderwijs en Bedrijfsleven specifiek wordt benoemd welke activiteiten rond de samenwerking onderwijs en bedrijfsleven worden georganiseerd
  1. benoemd welke activiteiten rond de samenwerking onderwijs en bedrijfsleven worden georganiseerd

Wilt u uw evenement aanmelden of meer weten over het project Impuls Lage Weide, neem dan contact op met Josien van Breda via onderstaande gegevens:

Josien van Breda

josienvanbreda@lageweide.nl

06 – 39116288

Josien van Breda